Apartament cu două camere pentru un cuplu: proiectul Nasonov DesignWerke

Arhitectul Ilya Nasonov și designerul Maria Nasedkina (biroul Nasonov DesignWerke) au creat un proiect al unui apartament în care ar dori să trăiască singuri. Nu a fost fără soluții neobișnuite de planificare, deoarece fiecare cuplu are nevoie de spațiu de lucru și de odihnă, precum și un loc unde să primească oaspeții. După cum sa dovedit, toate acestea se pot face într-un apartament cu două camere în ecranul LCD “Symbol”.

Apartament cu două camere pentru un cuplu: proiectul Nasonov DesignWerke
Nasonov DesignWerke
BIROUL
Biroul de arhitectură, fondat de absolvenții MGHPA. SG Stroganov, arhitectul Ilya Nasonov și designerul Maria Nasedkina

Informații succinte

Suprafață plată 71,3 metri pătrați. m în ecranul LCD “Symbol” a fost inițial o cameră cu două camere. Dormitorul este mărginit de un perete portant, iar camera de zi, bucătăria și sala pot fi combinate. În camera de zi oferă geamuri panoramice spectaculoase semicirculare și plafoane înalte până la 3,5 metri creați un sentiment de spațiu și aerisire a camerei.

  • Foto: Arhitectură în stil, apartament, reconstrucție, Moscova, Maria Nasedkina, Ilya Nasonov, casa monolitice, 2 camere, 60-90 metri, LCD
Apartament cu două camere pentru un cuplu: proiectul Nasonov DesignWerke

LCD “Symbol” reprezintă un sfert din locuințele moderne de business, dezvoltate de birourile britanice de arhitectură LDA Design și UHA London pentru dezvoltatorul de frunte al Moscovei, compania Donstroy. În centrul Moscovei, la o jumătate de kilometru de Inelul de grădină, dezvoltatorul avea în vedere infrastructura socială, culturală și sportivă: studiouri, colegi, cafenele și alte spații publice.

Unul dintre principalele avantaje ale cartierului va fi parcul “Green River”, care se va întinde pe doi kilometri. Ferestrele acestui apartament au doar vedere spre zona verde.

Cine ar putea trăi în acest interior?

Ilya Nasonov și Maria Nasedkina au creat un proiect de design “pentru ei înșiși”. De exemplu, Ilya fumează trabucuri, deci are nevoie de un cabinet izolat unde să se poată bucura de acest proces. El este, de asemenea, foarte îndrăgit de gătit, astfel încât bucătăria ar trebui să fie mare. În plus, era necesar echiparea celui de-al doilea dormitor pentru fiul lui Ilya sau pentru oaspeții târzii care se hotărăsc să rămână pe timp de noapte.

Despre proiectare

Bucătăria poate fi combinată fără probleme cu hala și merită să faceți pentru a muta camera de zi aici. Va fi o canapea Starlite și un televizor pentru filme de familie cu Alain Delon și Star Wars favorit. Și la masa de masă, Crossway poate primi oaspeții confortabil.

Ne-am săturat să luăm cina și să luăm oaspeții la bar, deși părea că aceasta era o decizie foarte competentă pentru apartamentul actual.

Ilya Nasonov a visat la o bucătărie mare, așa că a ales un set spațios în formă de U cu o suprafață mare de lucru și dulapuri pentru tot ce este necesar. Avea un loc pentru un cabinet de vinuri.

  • Foto: Arhitectură în stil, apartament, reconstrucție, Moscova, Maria Nasedkina, Ilya Nasonov, casa monolitice, 2 camere, 60-90 metri, LCD

În sala de mese va fi o vitrină pentru mâncăruri ceremoniologice, inclusiv ochelari Riedel și porțelan alb. Când alegeți culoarea setului cu cască, vă puteți opri la
tendință – o parte din fațadă pentru a decora cu un copac, de exemplu, nuc, și
parte – “pentru ciment.”

  • Foto: în stil, Apartament, Redevelopment, Moscova, Maria Nasedkina, Ilya Nasonov, casa monolitice, 2 camere, 60-90 metri, LCD

Pentru designerii dormitorului principal a ales patul “Amy”. În locul cabinetului a apărut dressing, de unde puteți intra în marea baie-master.

Sala de dresaj este mai bună decât dulapul. Prin urmare, a apărut – cu rafturi pe pereți scurți.

Într-o cameră cu sticlă panoramică, unde ar fi trebuit să fie o cameră de zi, designerii au amenajat un dormitor suplimentar. Acesta va ocupa doar o parte din spațiu – o zonă în apropierea unei ferestre mari este planificată să fie plasată sub birou, unde Ilya se poate bucura de o țigară.

Aș fi făcut această cameră pe balconul din dormitor. Dar soția ei a interzis-o.

O cameră de dressing îngustă care se învecinează cu dormitorul pentru oaspeți va trebui să fie montată din partițiile de tamplărie pentru a economisi spațiu valoros.

La intrare erau camere funcționale. Dulapul încorporat pentru îmbrăcămintea exterioară vă permite să scăpați de cuierul deschis și să ascundeți lucrurile. În baia de oaspeți Ilya a prevăzut o sală de duș mare, aici, dacă doriți, puteți plasa o mașină de spălat.

  • Foto: în stil, Apartament, Redevelopment, Moscova, Maria Nasedkina, Ilya Nasonov, casa monolitice, 2 camere, 60-90 metri, LCD
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (9 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

26 − = 24

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: