Актуелни: ентеријер за Шкорпију

Упркос чињеници да је већина запослених у Шкорпиону типична војска сивог свакодневног живота, сива боја их уопште не иритира. Иза очигледне једноставности, скептицизма, задржавања представника овог знака зодијака лежи мистериозна сила. Ипак – јер укус Шкорпије управља планетом Сатурн. Шкорпиони ретко украшавају унутрашњост према својим унутрашњим тенденцијама: они нису демонстративни и више воле да се сакрију иза стила усвоеног у овом тренутку. Због тога, увек покушавају да се повежу са било којим модним дизајнером. Али боље је имати некога попут Акаиле Цастиглиони.

Немојте правити грешку, не залепите тапете под веселим цхинтзом, можете подићи свој подводни вулкан и подићи талас до самог космоса. Простор! То је оно што им се свиђа! Дакле, црни плафон који је дизајнер предложио с слабим видљивим светлом звезда – изазваће Шкорпију да верује мајстору. Карта звезданог неба може заменити позадину.

  • Фото: Спаваћа соба у стилу Савремени, Унутрашњи декор, Кућа декор - фотографија на ИнМиРоом.ру

Стил унутрашњости

Шта год се чинило својствен унутрашњост Шкорпиона, она увек мора да се подреди једном стилу, организовати простор тако да подсвесно присутан дубина, бесконачно. Цео стан – хала, спаваћа соба, дневни боравак, купатило – морају да разумеју један боја, декор, подови или плафон, алудирајући на лавиринт, а можда чак и катакомбе.

  • Фото: Дневни боравак у класичном стилу, Унутрашњи декор, Кућа декор - фотографија на ИнМиРоом.ру

Боја

Изаберите сијалицу од светлосиве до црне и љубичасте и нећете погрешити. Виолет, црне се сматра бојама Шкорпиона, цветова дубине космоса. Он такође воли гама дубине мора: мастило-плава боја, тамне нијансе морског таласа.

Магичан игра тканине линије камелеона га такође фасцинира. Ако говоримо о слици, претпостављам на постељицу, тапете, текстил, намештај, онда би требало да буде обележје, са дубоким значењем и, у зависности од филозофије која разуме Сцорпио у овом тренутку – руна, мистична знаци …. Чак је могуће, његова сива Тапете ће украсити стихове свог омиљеног песника. Такође, у унутрашњости, створена у Шкорпији, ће пасти успут и свих земљаних тонова.

  • Фото: Дневни боравак у еклектичком стилу, Унутрашњи декор, Кућа декор - фотографија на ИнМиРоом.ру
  • Фотографија: Уред у стилу Провансе и државе, Уређење ентеријера, Кућа декор - фотографија на ИнМиРоом.ру

Расвета

Соба осветљење Шкорпија велики лустер неприхватљиво. Све врсте лампи, расвете (па чак и врло вероватно љуљање лампе на ланцима) треба поставити тако да се њише дубоке сенке, дајући просторији количину мистерије. ЛЕД позадинско осветљење помаже чак и безлични, црна унутрашњост да створи своју светску Сцорпио.

Чак иу кухињи светлост треба усмерити тачно на место активности, све остало – остављајући у сенци. Због тога ће бити прикладна нијансирана тканина која виси испод столице за ручак, извучена из својих кутија за вријеме.

Прозори на зиду Шкорпиона обично не воле. Али, ако је добио стан са панорамским прозорима, Шкорпија их драпе са тешким завесама, јер ће се сломити на два или више уских прозора, сличних зидина.

  • Фотографија: Спаваћа соба у стилу Провансе и државе, Уређење ентеријера, Кућа декор - фотографија на ИнМиРоом.ру

Намештај

Намештај на танким ногама или од лаке пластике, неприметно ће покварити расположење Шкорпије. Али намештај од пластике је и даље могућ само у боји, а још боље са позадинским осветљењем. Осветљење може бити кревет у спаваћој соби, стол и ормариће. Столице су пожељније тешке, тако да се не крећу напољу напред и назад: свака ствар треба темељно поставити на своје мјесто.

Сасвим је могуће да ако дођете да посетите Шкорпију, наћи ћете се за столом са стакленим врхом. Ево, транспарентност намјештаја му се чини врло корисном: ретко Шкорпија не замишља себе као одличног психолога, он не покушава доћи до суштине онога што је човек рекао. Пратити кретање ногу, руке опуштеног звучника за њега је велико задовољство. И чињеница да ће се гост осећати неугодно – мале ствари.

Чак иу стану Шкорпија неће изгледати неадекватно намештај од ливеног гвожђа, или готичке столице са високим резбареним леђима од ебони. Намјештај од Шкорпије би требало да инспирише поштовање власника и да се не диви креативности.

  • Фото: Дневни боравак у еклектичком стилу, Унутрашњи декор, Кућа декор - фотографија на ИнМиРоом.ру
  • Фотографија: Кухиња и трпезарија у стилу Савремени, Унутрашњи декор, Кућа декор - фотографија на ИнМиРоом.ру
  • Фотографија: Кухиња и трпезарија у стилу Провансе и државе, Уређење ентеријера, Кућа декор - фотографија на ИнМиРоом.ру

Декоративни предмети

Шкорпиони су стално у некој филозофији вечности и тешко је “Синц” са садашњим временом, тако да, упркос чињеници да је сат сада има свуда – и компјутери и телефони, они су висили велики сат на зиду своје собе, у купатилу, у ходник, изазивајући присилно их подсетити да је време и морају да живе и делују.

Предмет декора такође може бити све што се тиче треперења ватре – од камина до свећа на метални свећњаци. Артикли од бронзе, скулптуре (што је више могуће) од метала попут витеза у оклопу или из камена. попут црних фигурица доведених из Египта. Шкорпиони су добри колекционари, и упркос зависности од тајности, могу да организују предмете своје колекције да би сви видели.

Млади Сцорпионс можете украсити ваш простор у црно-белим постерима, али не само са сликом омиљених музичара: текстовима омиљених песама, филозофским изреке, уоквирене елегантним оквирима, – за овај хороскопски знак није спарсе опције за зидну декор. Антикуе стоне лампе, кутије малахита, Дарк Стоне вазе може се украсити све хоризонталне површине.

Ако стварно украшавате унутрашњост Шкорпије са сликама, онда са сликама ноћних пејзажа, космичких екстраваганза, апстракција или дела који имају филозофску дубину. Али постоје и ироницне слике, попут радова Олега Тселкова, са политизованим значењем. Укратко, све у Сцорпиосу није само.

  • Фото: Дневни боравак у стилу Провансе и државе, Оријентални, Унутрашњи декор, Кућа декор - фотографија на ИнМиРоом.ру
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

68 − 64 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: